Wilcoaching

Ik ben Wilco Rasch (1968), coach, trainer en HR Business Partner. Na mijn opleiding Personeel en Arbeid aan de Fontys Hogeschool Eindhoven in 1994 ben ik als HR manager werkzaam geweest bij grote nationale en internationale organisaties, zoals IKEA, CenterParcs en Holland Casino. Daarnaast werkte ik binnen deze organisaties als trainer en coach. Projecten die ik heb verricht zijn:

  • opzetten van intervisie methode
  • potential scan
  • introductie programma's
  • competentieontwikkeling

Het werken voor en met mensen aan hun ontwikkeling, geeft mij de meeste voldoening. Daar ligt mijn kracht en passie. Ervoor willen gaan, samenwerken en oprechte interesse in elkaar, stimuleren mij dagelijks om Coach te zijn. Als ik mensen coach staat het aansluiten bij de authenticiteit van de persoon centraal. Mijn aanpak is persoonlijk, betrokken, empathisch, doelgericht en met humor.

In 2012 ben ik mijn eigen bedrijf gestart als coach. Mijn uitgebreide HR-achtergrond bij grote, nationale en internationale bedrijven, gecombineerd met coachopleidingen, bieden mij de benodigde kennis en ervaring van het bedrijfsleven. Ik spreek de taal van werkgevers en van medewerkers. Ik begrijp hoe bedrijven functioneren en wat er nodig is om als bedrijf succesvol te opereren. Er wordt tegenwoordig heel veel verwacht van zowel werkgevers en leidinggevenden als medewerkers. Die verwachtingen kunnen spanningen opleveren. Ik kan, door de juiste vragen te stellen en door te prikkelen, mensen helpen met hun individuele leertraject. Daar ligt mijn kracht, daar ligt mijn passie.

linkedin

Wilco Rasch

info@wwwilcoaching.nl

Tel.: 06 - 52 82 54 84